Skip to main content

Millainen oli ensimmäinen kerta, kun Al Capone teki rikoksen?


https://sites.google.com/view/kimmonlinkit/etusivu

Kimmo Huosionmaa

Kun ihminen aloittaa rikollisen uran, niin silloin hän varmasti tietää tekevänsä väärin, joten tuollainen päätös ei varmasti ole mikään helppo, ja olipa kyseessä joku Los Angelesin väkivaltainen "crack-kauppiaiden" jengi tai Al Caponen kaltainen "vanhan kaartin mies", niin kuitenkin tehdessään tekojaan on tehnyt valinnan, mikä varmasti sitten hänet muusta maailmasta eristää. Tuollainen henkilö ei koskaan voi kertoa oikeaa ammattiaan kenellekään. Samoin hänet saatetaan pidättää milloin hyvänsä, eli ei varmaan ole mukavaa ajatella heräävänsä yöllä 357 magnum ohimolla poliisin taskulamppu päin naamaa suunnattuna.



Samoin tuollaista jengin pomoa sitten varmasti myös vihataan. Eli jotkut muistavat sen, kun hän on esimerkiksi syöttänyt jonkun jengin jäsenen koirille, ja tuo murhattu jäsen voi olla jonkun ainoa ystävä. Tuolloin ei kohtalo ehkä ole mikään kivuton kuolema jossain Floridan tai Texasin vankilassa, vaan saattaa olla niin, että nuo entiset alaiset sitten haluavat hiukan "keskustella" tämän ihmisen toiminnasta. On kuulunut huhuja siitä, että USA:n vankeinhoidon työntekijöillä olisi ohjelma, jossa entisiä jengiläisiä päästetään ulos vankilasta, ja heidän tehtävänsä olisi sitten murhata noita jengien pomoja, joihin lain koura ei muuten yllä.



En tiedä siitä onko operaation tarkoitus tappaa noita jengien pomoja, mutta noita värvättyjä rikollisia käytetään "suicide squad- tyyppisissä tehtävissä soluttautumaan rikollisiin järjestöihin sekä asentamaan esimerkiksi kuuntelulaitteita heidän toimistoihin sekä laittamaan tietokoneisiin haittaohjelmia, joiden avulla virkavalta voi seurata kohteiden toimia, ja ajoittaa iskunsa tarkemmin. Noiden rikollisten tarkoitus olisi tuolloin kartoittaa jengien jäseniä sekä heidän toimintaansa, jotta kohteet voidaan paremmin saattaa oikeuteen. Ohjelman nimi olisi SMOOTH CRIMINAL tai PENNY LANE, ja siitä olen aikaisemminkin kirjoittanut.



Ja missään nimessä kukaan maailman ihminen ei synny rikolliseksi. Meille ihmisille on syntymässä rakennettu mekanismeja, joiden tarkoitus on suojella lajiamme, ja yksi niistä on se, että ihminen ei ole syntyessään rasistinen tai käyttäydy väkivaltaisesti muita ihmisiä kohtaan, koska tuollainen  toiminta hajottaa ryhmää. Ja ihmisen voima on ryhmätyössä, jota lajimme on harjoittanut jo satojen tuhansien vuosien ajan työntäen muita lajeja tieltään.



Mutta kuitenkin joku aina ryhtyy rikolliseksi, ja tuollaista ihmistä varten perustetaan tietenkin vankiloita. Samoin jengien toimintaa pyritään ennakoimaan sekä niiden jäseniä käännyttämään poliisin sekä lain puolelle. Mutta aina välillä joku onnellinen sitten "pääsee" noihin ryhmiin, joissa väkivalta on lähes jokapäiväistä. Kuitenkin noiden jengien toiminta on aina samanlaista, ja niiden organisaatio on hyvin yksinkertainen, eli ryhmän johtajan, josta käytetään nimitystä "shoot caller" tai "Sturmführer" riippuen vähän siitä minkä aikakauden jengeistä ja mistä maasta  on kysymys ympärille on rakennettu "rinki", josta sitten soitetaan noita ampujia.



Väkivaltaiset jengit eivät oikeastaan itse kauppaa huumeita, vaan he perivät yleensä "suojelurahaa" noilta alueillaan olevilta huumediilereiltä. Samoin nuo jengit myyvät sitten kaiken maailman murha- ja turvapalveluita kaiken maailman rikollisille, ja tässä sitten onkin tuollaisten MAC-10-konepistoolien heiluttajien ongelma. Jos henkilöä ei olla kunnolla "sitoutettu" ryhmään, niin silloin jos tuo "shoot caller" soittaa tuolle alaiselleen, niin tämä voi sitten aivan hyvin ilmiantaa pomonsa, jos hän ei sitten ole vielä itse tällaisia rikoksia tehnyt.



Samoin joissakin tapauksissa on lähdetty tuollaista vakavaa rikosta tekemään yhdessä, mutta vankilaan päätyy vain yksi onneton ihminen, joka on kavereihinsa luottanut liikaa. Eli kun tuollainen "shoot caller" sitten tilaa keikan, ja sitten lähdetään kohdetta ampumaan, niin silloin saattaa käydä niin, että kaikki muut ampuvat vain ilmaan, ja yksi onneton sitten suolaa uhrin. Ja sitten hänet ikään kuin myydään poliisille, kun jengi haluaa hänestä eroon.



Mutta kun halutaan tietää se, että miten tuollainen periaatteessa aivan normaalilla älykkyysosamäärällä varustettu henkilö sitten lähtee tekemään tuollaisia väkivallantekoja, niin silloin on joku varmasti hänelle noita tekoja sitten esittänyt oikeutettuna. Ja samalla tietenkin voisi kysyä sitä, että eikö kukaan ole hänelle sanonut, että vaikka hän olisi ryhmän kanssa lähtenyt tekemään tekoaan, niin silti voivat kaverit jättää hänet pulaan. Tai vaikka tuo henkilö olisi "vain lataaja", joka lataa aseita, niin hänen sormenjälkensä saattaa löytyä näistä välineistä. Eli ampuja vain sitten käyttää hanskoja tai peittää lippaan teipillä, jotta heidän sormenjälkiään ei niistä löydy, ja silloin saa myös joku viaton lähteä vankilaan.



Tässä muuten syy siihen, miksi nuo miehet ampuvat niin paljon joka murhassa. Kun he tyhjentävät aseet uhreihin, niin silloin ei heidän tarvitse koskettaa patruunoita, joita joku pikkupoika on sitten käsitellyt ilman hanskoja. Eivätkä he jää sitten kiinni vajaiden lippaiden kanssa. Mutta kun puhutaan esimerkiksi juuri noista paljon puhutuista "crack-kauppiaista, tai tällaisista lähiöitä "hallitsevista" rikollisista, jotka terrorisoivat kaikkia, jotka noissa paikoissa asuvat, niin silloin kyllä olisi syytä sitten sanoa, että ei tuollainen toiminta heistä kovin mukavaa tai hyväksyttävää voi olla. Joten tietenkin olisi mukavaa tietää, milloin he tekivät päätöksen, joka saattaa viedä nämä ihmiset lopun iäkseen vankilaan tai jopa "Death Row:n" hämärään? Ei heidän perheensä varmasti tällaisesta ihmisestä kovin ylpeä ole, vaikka hänellä olisi se kolmen kilon kultainen vaijeri kaulassaan.



Eli millainen oli tuollaisen ihmisen ensimmäinen kerta, kun hän kauppasi huumeita? Kuka hänelle näytti sen kenelle noita aineita kannattaa ryhtyä myymään? Ja mistä täysin vailla rikosrekisteriä olevalle henkilölle sitten annettiin aineita myytäväksi? Kuinka noiden aineiden luovuttaja oli varmistunut siitä, että tuo henkilö ei soita poliisille tai puhu asiasta esimerkiksi vanhemmilleen, jotka yleensä sitten soittavat tällaisessa tapauksessa poliisille. Joten jostain syystä tuon aineen luovuttaja on tiennyt, että mahdollisesti alaikäisen henkilön vanhemmat eivät katso hänen taskujaan tai muutenkaan kysele uusien vaatteiden tai puhelimien perään, eli heitä ei kiinnosta mistä jälkikasvu sitten rahaa hankkii.

https://jotkutasiatvainkiehtovatihmisia.wordpress.com/2017/09/05/millainen-oli-ensimmainen-kerta-kun-al-capone-teki-rikoksen/





Comments

Popular posts from this blog

There is a suggestion that dark matter may have deformed another universe.

The researchers suggest that dark matter is the deformed dark universe. Or in the most exciting theories, dark matter is the dark universe inside our universe. In that theory dark matter is entangled with the visible material. That theory is taken from the multiverse theory. There our visible universe is one of many universes. The other universes can be invisible because their electrons and quarks are different sizes. And that thing makes those other universes invisible to us.  Another hypothesis is that the hypothetical other universes send radiation that radiation from our universe pushes away. Things like invisible 9th. planet causes ideas that maybe there is another universe in our universe. The thing that makes the mysterious dark matter interesting is that. The dark matter can form structures that can be similar to visible material. But those structures are not visible.  The multiverse theory is not new. The thing in that theory is that there are multiple universes at this moment

The neuroscientists get a new tool, the 1400 terabyte model of human brains.

"Six layers of excitatory neurons color-coded by depth. Credit: Google Research and Lichtman Lab" (SciteechDaily, Harvard and Google Neuroscience Breakthrough: Intricately Detailed 1,400 Terabyte 3D Brain Map) Harvard and Google created the first comprehensive model of human brains. The new computer model consists of 1400 terabytes of data. That thing would be the model. That consists comprehensive dataset about axons and their connections. And that model is the path to the new models or the human brain's digital twins.  The digital twin of human brains can mean the AI-based digital model. That consists of data about the blood vessels and neural connections. However, the more advanced models can simulate electric and chemical interactions in the human brain.  This project was impossible without AI. That can collect the dataset for that model. The human brain is one of the most complicated structures and interactions between neurotransmitters, axons, and the electrochemica

Nano-acoustic systems make new types of acoustic observation systems possible.

' Acoustic diamonds are a new tool in acoustics.  Another way to make very accurate soundwaves is to take a frame of 2D materials like graphene square there is a hole. And then electrons or laser beams can make that structure resonate. Another way is to use the electromagnetic field that resonates with the frame and turns electromagnetic energy into an oscillation in the frame.  Nano-acoustic systems can be the next tool for researching the human body. The new sound-wave-based systems make it possible to see individual cells. Those soundwave-based systems or nano-sonars are tools that can have bigger accuracy. Than ever before. The nano-sonar can use nanodiamonds or nanotubes as so-called nano-LRAD systems that send coherent sound waves to the target. In nanotube-based systems, the nanotube can be in the nanodiamond.  The term acoustic diamond means a diamond whose system oscillates. The system can create oscillation sending acoustic or electromagnetic waves to the diamond. Diamond