Skip to main content

PROJECT ARTICHOKE eli asioita mistä kukaan ei varmaan halua edes tietää mitään


PROJECT ARTICHOKE oli yksi kaikkein brutaaleimmista ohjelmista, mitä oli tehty missään länsimaassa. Sen juuret alkavat GESTAPO:n MONARCH-ohjelmasta, jossa saksalaisia upseereita koulutettiin tottelemaan saamiaan käskyjä viimeistä piirtoa myöten, ja kun he sitten olivat tehtävänsä tehneet, niin nämä upseerit surmasivat itsensä syanidilla. Tämän takia monia natsikenraaleja jäi kuulustelematta koska he ottivat syanidikapselin jäätyään liittoutuneiden vangiksi. Virallisesti “Project Artichoke” oli operaatio, missä tutkittiin sodium amythalin sekä LSD:n ja morfiinin kaltaisten aineiden vaikutusta kuulusteltavaan, ja se oli näin ollen MKULTRA:n jatke.

Mutta kuitenkaan tämä ohjelma ei ollut varsinaisesti mikään kuulustelu-ohjelma, vaan se tähtäsi paljon pidemmälle vietyyn toimintaan, jossa vihollisen sotavankeja olisi käännytetty omiaan vastaan, ja nämä olisivat sitten toimineet “torpedoina” omia esimiehiään vastaan. “Artichoke” oli oikeastaan operaatio, missä käytettiiin äärimmäistä eristämistä, jotta tuon ohjelman kohde olisi vastaanottavaisempi tuolle toiminnalle sekä klassista ehdollistumista, hypnoosia ja intensiivista suggestiota eli erilaisia infra- tai ultraäänen taajuudella toimivia kaiuttimia, joissa toistetaan kerran toisensa jälkeen samaa käskyä.  sekä huumeita ja ehkä virtuaalitodellisuutta henkilön ajatusmaailman muuttamiseen, ja siihen että kun hän olisi sitten palannut omiensa luokse, niin tuon operaation kohde olisi sitten surmannut oman esimiehensä tai laittanut pommin sissien ammusvarastoon.



Kyseessä oli siis PHOENIX-ohjelman muunnelma, ja se mikä tästä ohjelmasta tekee erityisen kammottavan on ajatus, että jos joku yksityinen toimija saa päähänsä käyttää tätä tekniikkaa omien päämääriesä ajamiseen. Operaatiossa käytettävä tekniikka on sama, mitä koiranohjaajat käyttävät omien koiriensa kouluttamiseen. Kun kohde tekee jotain oikein, saa hän palkkion, kun hän tekee jotain väärin, niin häntä rangaistaan. Erityisen tehokas tällainen toimintatapa on esimerkiksi juuri urbaanissa ympäristössä tapahtuvassa  vastasissi-toiminnassa, missä sissien tai terroristien solut on vaikeita löytää ennen kuin he ovat tehneet iskun.



Joten jos vihollisen joukkoon saataisiin solutettua tällainen toimija, niin hän voisi tuhota koko järjestön. Kuitenkin “Artichoke” on äärimmäisen vähän tunnettu projekti, koska sen asiakirjoja on tuhottu, ja esimerkiksi niiden henkilöiden identiteetti, joihin tätä toimintaa on kohdennettu on kadonnut. Ideana tällaisessa projektissa on se, että henkilön mieliin rakennetaan “triggeri”, mikä sitten aktivoi väkivaltaisen toiminnan. Se voi olla esimerkiksi toisen henkilön päällä oleva paita, ja sitten tuo ohjelman kohde lähtee suorittamaan operaatiota. Tällainen toiminta on erittäin tehokasta myös vakoiluverkostoja vastaan, koska silloin voidaan kiinni jäänyt agentti käännyttää toimimaan omiaan vastaan, ja sitten hänen avullaan voidaan koko agenttilinja tuhota.

Mutta se mistä nimenomaan tällaisen ohjelman kohdalla voidaan keskustella, on se, että tällaista ohjelmaa voidaan käyttää myös esimerkiksi jengien tuhoamiseen. Vaikka tällainen toiminta on laitonta sekä epähumaania, niin periaatteessa voidaan tehdä niin, että esimerkiksi huumejengien jäsen alistetaan tällaiselle toiminnalle. Tuolloin vaikkapa mafian tappaja käännytettäisiin omaa jengiään vastaan, ja sitten hänelle vain lavastetaan vankilapako. Tuon jälkeen saattaa sitten seurata asioita, joita kukaan ei halua kohdata. Se onko esimerkiksi USA:n oikeusministeriö itseasiassa käyttänyt tällaista “Artichoke”-ohjelman kaltaista ohjelmaa organisoitua rikollisuutta vastaan, on kysymys mihin pitäisi löytää vastaus. Olisiko se, että oikeusministeriö on valinnut nämä henkilöt syy siihen, että projektia koskevat asiakirjat on hävitetty?

Mutta kuten tiedämme, niin tällaiset ohjelmat ovat äärettömän pelottavia, koska varsinkin väärissä käsissä ne voivat saada aikaan erittäin pahaa jälkeä. Tällaisten aivopesuksi kutsuttujen  tekniikoiden avulla voi myös organisoitu rikollisuus käännyttää jonkun DEA:n tai muun poliisin agentin toimimaan hyväkseen, ja silloin saattavat seuraukset olla erittäin vakavia. Kun mietitään tällaisen toiminnan järkevyyttä, niin silloin voidaan sanoa, että kyseessä on varmasti hyvin älykkäiden miesten johtama toiminta, mutta kuitenkin ihmisen ohjelmoiminen tappamaan on hyvin vaarallista. Kun mietitään “Artichoke”-ohjelman suhdetta esimerkiksi UFO-sieppauksiin, niin puhutaan siitä, että tässä projektissa käytettiin myös ulkomaisia kohteita.


Ja jos erikoisjoukot ovat sitten käyttäneet esimerkiksi STEALTH-ilmalaivoja iskuissaan, niin silloin tietenkin voidaan sanoa, että nämä abduktiot ovat totta. Uskoisin että jos ulkomaisia henkilöitä on alistettu tämän kaltaiselle toiminnalle, niin heidän noutamisensa olisi varmasti Navy SEAL- tai muiden kommandojoukkojen tehtävä, jotka sitten käyttäisivät etälamaajia sekä muita huumeita tämän iskun suorittamiseen. Tietenkään kukaan ei saa huomata sitä, että kohde on ollut muualla, kun tuo hänen altistamisensa aivopesulle tapahtuu.


Comments

Popular posts from this blog

There is a suggestion that dark matter may have deformed another universe.

The researchers suggest that dark matter is the deformed dark universe. Or in the most exciting theories, dark matter is the dark universe inside our universe. In that theory dark matter is entangled with the visible material. That theory is taken from the multiverse theory. There our visible universe is one of many universes. The other universes can be invisible because their electrons and quarks are different sizes. And that thing makes those other universes invisible to us.  Another hypothesis is that the hypothetical other universes send radiation that radiation from our universe pushes away. Things like invisible 9th. planet causes ideas that maybe there is another universe in our universe. The thing that makes the mysterious dark matter interesting is that. The dark matter can form structures that can be similar to visible material. But those structures are not visible.  The multiverse theory is not new. The thing in that theory is that there are multiple universes at this moment

The neuroscientists get a new tool, the 1400 terabyte model of human brains.

"Six layers of excitatory neurons color-coded by depth. Credit: Google Research and Lichtman Lab" (SciteechDaily, Harvard and Google Neuroscience Breakthrough: Intricately Detailed 1,400 Terabyte 3D Brain Map) Harvard and Google created the first comprehensive model of human brains. The new computer model consists of 1400 terabytes of data. That thing would be the model. That consists comprehensive dataset about axons and their connections. And that model is the path to the new models or the human brain's digital twins.  The digital twin of human brains can mean the AI-based digital model. That consists of data about the blood vessels and neural connections. However, the more advanced models can simulate electric and chemical interactions in the human brain.  This project was impossible without AI. That can collect the dataset for that model. The human brain is one of the most complicated structures and interactions between neurotransmitters, axons, and the electrochemica

Nano-acoustic systems make new types of acoustic observation systems possible.

' Acoustic diamonds are a new tool in acoustics.  Another way to make very accurate soundwaves is to take a frame of 2D materials like graphene square there is a hole. And then electrons or laser beams can make that structure resonate. Another way is to use the electromagnetic field that resonates with the frame and turns electromagnetic energy into an oscillation in the frame.  Nano-acoustic systems can be the next tool for researching the human body. The new sound-wave-based systems make it possible to see individual cells. Those soundwave-based systems or nano-sonars are tools that can have bigger accuracy. Than ever before. The nano-sonar can use nanodiamonds or nanotubes as so-called nano-LRAD systems that send coherent sound waves to the target. In nanotube-based systems, the nanotube can be in the nanodiamond.  The term acoustic diamond means a diamond whose system oscillates. The system can create oscillation sending acoustic or electromagnetic waves to the diamond. Diamond