Skip to main content

Kukaan ihminen ei ole automaattisesti viaton, ja kaikki ihmiset kykenevät pahaan (Muistakaa että Lucifer oli langennut enkeli)


Kukaan ihminen ei ole oikeasti viaton, ja varsinkin naiivi ihminen kykenee äärimmäisiin tekoihin, kuten välillä olemme lehdistä saaneet lukea. On ihmisiä jotka eivät koskaan edes uskalla epäillä jotain muuta henkilöä, koska tämä on hänelle jonkinlainen idoli tai kristushahmo. Tämän takia miljoonat ihmiset maailmassa joutuvat lähes käsittämättömien vedätysten kohteeksi, ja he saattavat maksaa todella suuria rahasummia, koska menevät luottamaan johonkin "entiseen koulukaveriin", joka tietää loistavan liikeidean. Sitten nämä henkilöt perustavat kommandiitti- tai avoimen yhtiön, minkä jälkeen toinen yhtiömiehistä sitten lähtee ostelemaan BMW:tä yhtiön laskuun, ja seurauksena on se, että molemmat joutuvat maksamaan todella paljon tästä toisen henkilön ajattelemattomuudesta.

Kommandiittiyhtiöissä on joskus käynyt niin, että "äänetön yhtiömies" on sitten mennyt takaamaan noiden vastuunalaisten yhtiömiesten lainoja, ja sitten on käynyt niin, että nämä sankarit ovat sitten jääneet tälle henkilölle velkaa koko omaisuutensa. Tuolloin kyseinen "äänetön yhtiömies" on esimerkiksi rahoitusta antaen tullut mukaan yhtiöön, ja sitten on käynyt niin, että tuo henkilö on ikään kuin imenyt yhtiön kautta noiden onnettomien rahat ja muun omaisuuden. Kommandiittiyhtiöissä sekä avoimissa yhtiöissä on lakin kirjattu sellainen pykälä, että niissä henkilöt ovat omaisuudellaan vastuussa yhtiön veloista, ja yleensä ei olla tajuttu, että tuo vastuu koskee myös toisen henkilön tekemää velkaa.

Pahin tilanne tulee eteen silloin, kun toinen on kyennyt salaamaan yhtiön tileistä yhden, ja sitten mennyt ostamaan sen BMW:n, ja jos tilauksia ei sitten tule, niin ulosottomies seisoo molempien henkilöiden ovella. Kuitenkin tällaisesta asiasta selviää usein rahalla ja luottotietojen menetyksellä. Huijari vedättää aina sillä, että hän väittää toisen olevan "ystävä", ja sitten seuraa pieni litania siitä, kuinka toiseen henkilöön pitää voida luottaa. Kun eteen tulee sitten sellainen tilanne, missä toinen henkilö suhtautuu sokean luottavaisesti esimerkiksi lääkäriin, niin silloin tulee eteen vaaratilanne, missä joku asiaan kuulumaton henkilö päättää hankkia lääkärintakin, ja sitten hän voi yllyttää tätä naiivia ihmistä antamaan esimerkiksi syanidia jollekin uhrille. Huijari tai kaksinaamainen valehtelija pelaa aina sillä, että hän vetoaa toisen luottamukseen.

On muka "epähienoa" kun toinen ihminen ottaa taustoista selvää, kun hän ottaa toisen henkilön yhtiönsä osakkaaksi. Terve epäilys ei ole rikollista, ja tällä tarkoitan sitä, että onko joku puliukko esimerkiksi sellainen ihminen, että hänen tarjoamastaan pullosta menisi kukaan ottamaan huikkaa, vaikka hän sitä tarjoaisi. Rikollisen tuntee siitä, että hän kieltää epäilemisen, ja koskaan ei hänellä ole mitään muuta tapaa toimia kuin hänen omansa. Kaikki jotka puhuvat häntä vastaan ovat "salaliittoteoreetikoita" sekä vähän tyhmiä ihmisiä, joiden olisi aina vain kannattanut pitää suunsa kiinni, kun "tasan eivät käy onnen lahjat tässä maailmassa".

Kun puhutaan esimerkiksi ihmisten idoleista sekä heidän vaikuttimistaan, niin silloin tietenkin moni näkee tällaisen ihmisen pelkästään kristushahmona. Kun mietitään Martin Luther King Jr:ä, niin hän saattoi olla amerikan mustille joku vapauttaja, joka sitten sai toiminnallaan rotuerottelun loppumaan USA:n etelävaltioissa. Kuitenkaan mikään jengipomo Los Angelesissa ei ole sama asia, kuin Martin Luther King, mutta hän mielellään haluaa samaistaa itsensä tuohon vähemmistöjen oikeuksien puolustajaan.

Kun tuon jengipomon kotiin tehdään sitten ratsia, missä etsitään huumeita, niin hän ryhtyy varmasti kysymään, että "onko Martin Luther King huumekauppias?". Tuolloin jengipomo kuitenkin unohtaa sen, että hän ei ole mikään Martin Luther King,  tai ehkä hän on sitten muuttanut nimensä "Martin Luther Kingiksi". Kun puhutaan totuudesta, niin varmasti olemme kuulleet termin "vaihtoehtoinen totuus", mikä tietenkin kuulostaa hyvältä mediassa.

Kuitenkin voidaan sanoa, että vaikka maailmassa tuntuu olevan vain yksi totuus, niin silloin tietenkin unohtuu sellainen asia, että se mikä aluksi on mustavalkoista saa varmasti lisää ulottuvuuksia sekä"värejä". Kun puhutaan vaikka Auschwitzistä, niin tietenkin sen vartijat osallistuivat sotarikokseen, mutta niin osallistuivat myös sen Kapot eli luottovangit, jotka myös hakkasivat muita vankeja sekä tekivät muitakin asioita, kuten lähettivät vankeja kaasukammioihin tekemällä vartijoille tekaistuja ilmoituksia siitä, että vangit eivät totelleet häntä. Kun toinen henkilö on eri mieltä jostain asiasta, niin silloin tietenkin hänet on helppo leimata salaliittoteoreetikoksi.

Kun pahuutta pohditaan tarkasti, niin pitää muistaa sellainen asia, että Lucifer, joka on pahan ilmentymä on Raamatun mukaan langennut enkeli. Tuolla tarinalla on kuitenkin sellainen aspekti, että sen tarkoitus on opettaa, että paha tulee aina viattomana olentona paikalle. Hän on olevinaan jotenkin "reppana", jotta hän pääsisi ihmisten lähelle, ja sitten tuo henkilö aloittaa "trollaamisen", eli hän saattaa muuttaa koko yhteisön huumekauppiaiden temmellyskentäksi. Tuon takia pitää aina muistaa se, että todellinen kiusaaja peittää tekonsa viattomuuden kaapuun, ja tällä hän saa muut uskomaan itseensä, ja ottamaan esimerkiksi kerhotilaansa jotain laatikoita, missä on huumeita. Ja lopulta tuo henkilö sitten pettää kaverinsa, ja esimerkiksi ilmiantaa heidät poliisille, päästäkseen noista ihmisistä sitten eroon sekä laittaakseen heidän päälleen omia rikoksiaan.

Comments

Popular posts from this blog

There is a suggestion that dark matter may have deformed another universe.

The researchers suggest that dark matter is the deformed dark universe. Or in the most exciting theories, dark matter is the dark universe inside our universe. In that theory dark matter is entangled with the visible material. That theory is taken from the multiverse theory. There our visible universe is one of many universes. The other universes can be invisible because their electrons and quarks are different sizes. And that thing makes those other universes invisible to us.  Another hypothesis is that the hypothetical other universes send radiation that radiation from our universe pushes away. Things like invisible 9th. planet causes ideas that maybe there is another universe in our universe. The thing that makes the mysterious dark matter interesting is that. The dark matter can form structures that can be similar to visible material. But those structures are not visible.  The multiverse theory is not new. The thing in that theory is that there are multiple universes at this moment

The neuroscientists get a new tool, the 1400 terabyte model of human brains.

"Six layers of excitatory neurons color-coded by depth. Credit: Google Research and Lichtman Lab" (SciteechDaily, Harvard and Google Neuroscience Breakthrough: Intricately Detailed 1,400 Terabyte 3D Brain Map) Harvard and Google created the first comprehensive model of human brains. The new computer model consists of 1400 terabytes of data. That thing would be the model. That consists comprehensive dataset about axons and their connections. And that model is the path to the new models or the human brain's digital twins.  The digital twin of human brains can mean the AI-based digital model. That consists of data about the blood vessels and neural connections. However, the more advanced models can simulate electric and chemical interactions in the human brain.  This project was impossible without AI. That can collect the dataset for that model. The human brain is one of the most complicated structures and interactions between neurotransmitters, axons, and the electrochemica

Nano-acoustic systems make new types of acoustic observation systems possible.

' Acoustic diamonds are a new tool in acoustics.  Another way to make very accurate soundwaves is to take a frame of 2D materials like graphene square there is a hole. And then electrons or laser beams can make that structure resonate. Another way is to use the electromagnetic field that resonates with the frame and turns electromagnetic energy into an oscillation in the frame.  Nano-acoustic systems can be the next tool for researching the human body. The new sound-wave-based systems make it possible to see individual cells. Those soundwave-based systems or nano-sonars are tools that can have bigger accuracy. Than ever before. The nano-sonar can use nanodiamonds or nanotubes as so-called nano-LRAD systems that send coherent sound waves to the target. In nanotube-based systems, the nanotube can be in the nanodiamond.  The term acoustic diamond means a diamond whose system oscillates. The system can create oscillation sending acoustic or electromagnetic waves to the diamond. Diamond