Skip to main content

Nettideitti voi olla todellinen katastrofi, vaikka se ei ehkä siltä ensin vaikuttaisi


Deittipalveluissa on aina välillä sellaine aspekti, että niiden avulla voivat varkaat saada kontaktin henkilöön, jonka omaisuutta he haluavat näpistää. Tuollainen toiminta voi vaikuttaa vähän erikoiselta, mutta usein deittipalveluun ottaa yhteyttä henkilö, joka saattaa haluta harrastaa seksiä tuollaisen nettituttavan kanssa, ja kun kyse sitten on yksinäisestä henkilöstä, niin silloin saattaa jompikumpi seuraa hakeva henkilö käyttää tilaisuutta hyväkseen. Kun toinen sitten kutsuu tämän uuden tuttavuuden kotiinsa, niin silloin saattaa käydä niin, että sieltä lähtee omaisuutta ikään kuin kulukorvaukseksi.

Toinen versio  painajaismaisista treffeistä sitten olisi sellainen, että vastaan tulee joku Ted Bundy kakkonen, joka tekee deittikumppanistaan ketsuppia. Samoin valeprofiileja käyttävät urkkijat varmasti ottavat joitakin ihmisiä aivoon,varsinkin jos he ovat jonkun juorulehden palveluksessa, ja levittävät sitten tietoja siitä, jos joku julkisuuden henkilö sattuisi olemaan vaikka sadomasokisti. Siinä sitten taas lehtien julkaisut ja myynti kohoavat pilviin, kun siellä sattuu olemaan kuva, jossa joku prinssi tai multimiljonääri poseeraa joku koiran niittipanta kaulassaan.

Tuosta asiasta saa sitten paljon hyviä juttuja kerrottua jossain kahvitauolla. Mutta se saattaa aiheuttaa sen, että kyseisen deittipalvelun ovet sulkeutuvat, kun noita asiakkaita ei sitten tulekaan. Ja nuo palvelun työntekijät sitten varmaan haluavat lukea palautteita treffeistä, missä vain listataan toisen osapuolen huonoja ominaisuuksia. Ja varsinkin jos henkilö sitten usein lähettää hyvin negatiivista palautetta, niin silloin kannattaa muistaa sellainen asia, että tuo ihminen, jonka tuo palvelua käyttävä henkilö kohtaa voi olla tuon verkkopalvelun työntekijä.

Tietenkin miehet joskus ovat sellaisia, että he eivät täytä naissukupuolen asettamia vaatimuksia ulkonäön sekä ammatin puolesta, mutta kuitenkin joskus tuollainen henkilö sitten uskaltaa avata tilin johonkin deittipalveluun. Ja sama mikä koskee miehiä koskee myös naisia, eli aina eivät naiset ole sitä, mitä mies sattuu haluamaan. Kuitenkin jokainen meistä on ihminen, ja varmasti me kaikki haluasimme sitten myös tapailla vastakkaista sukupuolta, jos emme esimerkiksi sat kehitysvammaisia olemaan. Kuitenkin noissa deittipalveluissa on sellainen ongelma, että niitä käyttäviä henkilöitä välillä kohtaa hyvin ikävä tilanne. Kun ihminen ikään kuin avautuu tällaisessa palvelussa jostain omituisesta puolesta itsessään, niin silloin tietenkin tuolle ehkä hyvin kiusalliselle ominaisuudelle voidaan naureskella takanapäin.

Mutta oletteko koskaan ajatelleet sitä, miten monta deittipalvelua on tuollaisen asian takia sitten mennyt nurin, kun siellä kerrottuja asioita on ryhdytty levittelemään ympäriinsä. Mutta kun puhutaan esimerkiksi työhyvinvoinnista, niin silloin tällöin vastaan tulee tapauksia, missä esimerkiksi työpaikoilla on ampuma-asetta käytetty työtovereihin, ja silloin mieleen tulee sellaisia tilanteita, missä pomo huutaa alaiselle päin naamaa, ja kohtelee tätä todella huonosti. Tiedättekö muuten että poliisi rakastaa noita pomoja, kun heidän aihettamiaan tilanteita sitten hoidellaan SWAT-ryhmän toimesta. Kun puhutaan ihmisten keskinäisestä kunnioituksesta sekä toisen työn arvostamisesta, niin silloin kyllä itselleni herää kysymys, että minkä takia esimerkiksi työharjoitteluun tulevalta henkilöltä estetään Facebook sekä kaikki muut mahdollisuudet huvitteluun työpaikalla?

Samaan aikaan tietenkin vakituisilta työläisiltä on tuo kaikki toiminta sallittua, niin ihmettelen työpaikan käsitystä työajan käyttämisestä. Työpaikkakiusaaminen on hyvin etova ilmiö, missä aikuinen ihminen käyttäytyy toista kohtaan törkeästi. Kun puhutaan esimerkiksi siitä, millaisen kuvan aloitteleva työntekijä tai vasta koulusta valmistuva henkilö tuolloin saa työelämästä, niin silloin ei kyllä se työkään kovin mairittelevalta näytä. Ja tässä sitten kysyisin vain, että montako pettymystä ihminen sitten oikeastaan kestää ennen kuin hän musertuu. Aina silloin tällöin eteen tulee tilanteita, missä televisiossa esiinnytään ikään kuin se että kamera on paikalla, olisi lupa tehdä mitä huvittaa.

Muisteltaessa muutamia vuosia sitten muodissa olleita ohjelmia, missä markkinoitiin siivoustöitä, niin niitä varmasti käytettiin sellaisena varoituksena, että jos mies ei tyydy rooliinsa yhteiskunnassa, niin hänen tulee olemaan ”vähän vaikeaa olla jossain porukassa”. Niissä ikään kuin kannustettiin siihen, että maatamme aletaan kehittää sellaiseen suuntaan, mikä oli joskus pimeällä keskiajalla voimissaan. Tuolloin 1200-luvulla oli tapana, että jos ihminen syntyi johonkin perheeseen, niin hänen oli silloin vain tyydyttävä osaansa, ja mitään muuta mahdollisuutta yletä yhteiskunnassa ei ollut kuin odottaa kiltisti kuninkaallista käskyä.

Kun tuota tilannetta verrataan siihen, että Suomen laki oikeuttaa nykyään ilmeisesti siihen, että yliopistot sekä korkeakoulut saavat hylätä opiskelijoita siksi, että nämä eivät pysty maksamaan 60 000 euron lukukausimaksuja, niin silloin kyllä puhutaan paluusta ritariaikaan. Tietenkin tuo mahdollistaisi sen, että tuollainen aivan täydellisesti muista piittaamaton johtaja voi huoleti tehdä työtään, ja hänen ei koskaan tarvitsisi mitenkään pelätä sitä, että häntä koskaan tullaan sitten rankaisemaan. Muistelen sitä kuinka noita esiintyjiä silloin televisioon valittiin, niin heidän valintaperusteensa taisivat olla sellaiset, että heidän piti olla tuota lukukausimaksua kannattavia henkilöitä.

Kuitenkin kun ajatellaan noita deittipalveluita sekä sitä, mitä kutsutaan ensikokemukseksi, niin silloin voi käydä niin, että jos henkilö saa sitten kohtaa ensi yrittämällä sellaisen tilanteen, missä häntä loukataan tai muuten pettymys on jättimäinen, niin silloin tietenkin saattaa käydä niin, että tuollainen mies tai nainen ei noita palveluita enää koskaan käytä. Ensikokemus palveluista on tärkeä asia, jotta henkilö voi sitten päättää sen, että tilaako hän tuotetta koskaan enää. Ja deittipalveluissa on tietenkin tärkeää, että tuo kokemus olisi loistava, ja molemmat osapuolet olisivat sitten tuon kokemuksen jälkeen tyytyväisiä.

kirjabloggaus.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

There is a suggestion that dark matter may have deformed another universe.

The researchers suggest that dark matter is the deformed dark universe. Or in the most exciting theories, dark matter is the dark universe inside our universe. In that theory dark matter is entangled with the visible material. That theory is taken from the multiverse theory. There our visible universe is one of many universes. The other universes can be invisible because their electrons and quarks are different sizes. And that thing makes those other universes invisible to us.  Another hypothesis is that the hypothetical other universes send radiation that radiation from our universe pushes away. Things like invisible 9th. planet causes ideas that maybe there is another universe in our universe. The thing that makes the mysterious dark matter interesting is that. The dark matter can form structures that can be similar to visible material. But those structures are not visible.  The multiverse theory is not new. The thing in that theory is that there are multiple universes at this moment

The neuroscientists get a new tool, the 1400 terabyte model of human brains.

"Six layers of excitatory neurons color-coded by depth. Credit: Google Research and Lichtman Lab" (SciteechDaily, Harvard and Google Neuroscience Breakthrough: Intricately Detailed 1,400 Terabyte 3D Brain Map) Harvard and Google created the first comprehensive model of human brains. The new computer model consists of 1400 terabytes of data. That thing would be the model. That consists comprehensive dataset about axons and their connections. And that model is the path to the new models or the human brain's digital twins.  The digital twin of human brains can mean the AI-based digital model. That consists of data about the blood vessels and neural connections. However, the more advanced models can simulate electric and chemical interactions in the human brain.  This project was impossible without AI. That can collect the dataset for that model. The human brain is one of the most complicated structures and interactions between neurotransmitters, axons, and the electrochemica

Nano-acoustic systems make new types of acoustic observation systems possible.

' Acoustic diamonds are a new tool in acoustics.  Another way to make very accurate soundwaves is to take a frame of 2D materials like graphene square there is a hole. And then electrons or laser beams can make that structure resonate. Another way is to use the electromagnetic field that resonates with the frame and turns electromagnetic energy into an oscillation in the frame.  Nano-acoustic systems can be the next tool for researching the human body. The new sound-wave-based systems make it possible to see individual cells. Those soundwave-based systems or nano-sonars are tools that can have bigger accuracy. Than ever before. The nano-sonar can use nanodiamonds or nanotubes as so-called nano-LRAD systems that send coherent sound waves to the target. In nanotube-based systems, the nanotube can be in the nanodiamond.  The term acoustic diamond means a diamond whose system oscillates. The system can create oscillation sending acoustic or electromagnetic waves to the diamond. Diamond