Skip to main content

Vankiloiden tarkoitus on herättää vihaa rikollisia kohtaan, ja siksi niissä käytetään välillä moraalittomia otteita


Roomalaisten tarkoitus ei ollut muuten ennen aiheuttaa sympatioita vankeja kohtaan, joten tietenkin ristiinnaulitseminen piti tehdä asiaan kuuluvan hartauden vallitessa, ja yleensä tuota toimintaa edelsi ruoskiminen, jotta ihmiset pystyisivät tätä rangaistusta, mutta samalla piti varoa sitä, että tuo henkilö sitten kertoisi asioita, jotka eivät Roomalaisia imarrelleet. Tuon takia esimerkiksi ruoskimisessa käytetyt ruoskat saatettiin kastaa kobran myrkkyyn, jotta henkilö kuolisi nopeammin ja sama asia tietenkin tehtiin myös ristiinnaulitsemisessa käytetylle naulalle, tai sitten joku legioonalainen löi uhria piikkivasaralla päähän tai mursi hänen niskansa kämmensyrjä-iskulla. Myös uhrin  keuhkon kohtaan voitiin työntää hattuneula, mikä nopeutti kuolemaa.


Tuolla estettiin uhria huutelemasta valtiosalaisuuksia kaikelle kansalle.  Syy miksi ainakin julkisesta kidutuksesta on luovuttu maailmalla on se, että raa'at ja kovat kuulustelumenetelmät herättävät sääliä vankia kohtaan. Myös julkinen mestaus kiellettiin koska nuo "kuuluisat viimeiset sanat" eivät varmaan koskaan miellyttäneet kuninkaita.  Samoin jos vankilasta tulee ulos henkilö, jolla on "kauniita arpia" joita voi sitten esitellä kavereille, niin silloin tietenkin vankiloiden työntekijät saavat vähän turhan huonon maineen.


Ja kun puhutaan kidutuksesta, niin tietenkin vankiloissa olevan vangin pitää sitten kuitenkin tuntea saavansa rangaistus, mutta samalla pitää muistaa sellainen asia, että tuollainen ihminen ei saa muuttua marttyyriksi. Kun puhutaan sensorisesta adaptaatiosta sekä valvottamisesta, niin nämä menetelmät ovat erittäin tehokkaita, ja vaikka ihminen kuinka yrittää niitä vastustaa, niin hän ennen pitkää murtuu, ja kertoo kaiken mitä kuulustelija haluaa häneltä urkkia, mutta tietenkin tuolloin pitää muistaa se, että kuulustelija ei saa antaa kuulusteltavan hämätä itseään, jotta hänelle sitten kerrotaan, mitä hän haluaa kuulla.


Kuulusteluissa tietenkin on käytetty sellaisia menetelmiä kuin savukkeilla polttamista, mutta noissa tapauksissa on kidutus esitetty muiden vankien tekemäksi väkivallaksi, ja tuota polttamista on käytetty siten, että henkilön kynnen päälle on tumpattu savukkeita tai vankipukua käyttävät vartijat ovat hänet hakanneet. Tai toki hakkaajat voivat tietenkin olla myös muita vankeja, joille on luvattu etuja tällaisesta toiminnasta, ja jos he sitten sanovat asiasta jotain, niin se on helppo kiistää henkilökunnan taholta. Rikosvankien eli lähinnä väkivaltarikollisten käyttö poliittisten vankien kiduttajina on ollut yleistä esimerkiksi Natsi-Saksassa sekä Neuvostoliiitossa, koska noista henkilöistä sitten päästiin nopeasti eroon teloittamalla heidät tämän palveluksen jälkeen.

Kuitenkin nykyään käytetään hyväksi pelkoa, eli vartijoiden esitetään juopottelevan virantoimituksessa, ja myös kovaäänistä Rock-musiikkia käytetään hyväksi pelon tuottamiseen, ja samoin vankien nöyryyttäminen on hyvin yleistä. Tuolla musiikilla peitetään myös kovääninen infra- ja ultraääni, jonka tarkoitus on aiheuttaa vangeille päänsärkyä, ja samalla tietenkin hoetaan toistuvia komentoja, jotta vanki saadaan tottelevaiseksi. Jos vanki ei tottele, niin häntä nöyryytetään todella kovalla kädellä. Eli vanki viedään alusvaatteisillaan johonkin huoneeseen, missä raskaisiin vaatteisiin pukeutuneet vartijat uhkaavat häntä pampuilla sekä muulla väkivallalla. Nykyään vankien hallintaan käytetään psykologisia menetelmiä, joiden tarkoitus on uskotella, että hän on jotenkin sairas. Tuolloin esimerkiksi vankilan lääkäri saattaa väittää että vangilla on esimerkiksi syöpä, jolloin hän saattaa sitten jopa hyväksyä hyvinkin raa'an kohtelun.

Samoin kaikkein uusimmissa malleissa ihmisen hallintaan käytetään esimerkiksi kallon sisään asennettuja kolikon kokoisia kaiuttimia, joiden tehtävänä on aiheuttaa henkilön pään sisään ääniä, jotka käskevät häntä tekemään jotain tiettyjä asioita, kuten hyökätä entisten rikostovereriensa päälle. Tuolloin saatetaan käyttää "boosteria" kuten keinotekoisten huumeiden sekä hormonien kuten anabolisten steroidien, adrenaliinin sekä amfetamiinin ja kortisolin seosta, mikä saa henkilön tekemään impulsiivisia eli impulsiivisia  tekoja.

Tarinoiden mukaan vankeja on myös kuulusteltu siten, että heidän aivojensa kipukeskusta on ärsytetty sähköimpulsseilla, jolloin kidutus ei ole tietenkään näkynyt päälle. Kun puhutaan siitä, mitä ehkä tarkoittaa tuollainen operaatio kuin OPERATION SMOOTH CRIMINAL, missä rikollinen käännytetään entisiä rikostovereitaan vastaan, ja hän saa sitten tietenkin eliminoida entiset rikostoverinsa, niin puhutaan eettisesti arveluttavasta mutta tehokkaasta toiminnasta, jota  voidaan hyödyntää esimerkiksi organisoitua rikollisuutta vastaan taisteltaessa.


Tuolloin voidaan ajatella että jos vaikka pankkirosvojen joukosta jää vain yksi kiinni, niin silloin hän varmasti tuntee vankilassa vihaa tovereitaan kohtaan, kun hän sitten istuu yksin kopissa, ja muut makailevat rannalla ja iskevät naisia matkan päällä. Tuossa mielentilassa tuo vankilassa oleva henkilö varmasti hän on sopiva kohde "käännyttämiselle", eli tuolloin vankeinhoitoviranomaiset ikään kuin antavat hänelle aseen käteen, ja sitten tuo henkilö voidaan lähettää etsimään entisiä kavereitaan, ja tietenkin tuolle kiinni jääneelle kerrotaan siitä nimettömästä ilmiannosta, joka toi poliisit paikalle.


Kyseessä on siis oikeastaan vain moderni versio "totenkopf-kommandosta", ja tietenkin esimerkiksi se että vangille saatetaan tietoon se, että kuinka hänen entinen naisystävänsä sitten seurustelee jonkun muun kanssa varmasti saa aikaan vihaa hänen mielessään. Kun puhutaan siitä, että mitä tämä toiminta saa aikaan, niin silloin tietenkin tarkoitus on se, että tuo vankilaan joutunut rikollinen toimii ikään kuin pyövelinä niille, jotka ovat olleet hänen kavereitaan. Eli mikään erityisen mukava paikka tällainen vankila ei vielä nykyäänkään ole. Ja esimerkiksi vankilassa saadut lääkkeet saattavat aiheuttaa sen, että vangin keuhkot täyttyvät oksennuksesta tai syljestä keskellä yötä.

https://pimeakronikka.blogspot.fi/

Comments

Popular posts from this blog

There is a suggestion that dark matter may have deformed another universe.

The researchers suggest that dark matter is the deformed dark universe. Or in the most exciting theories, dark matter is the dark universe inside our universe. In that theory dark matter is entangled with the visible material. That theory is taken from the multiverse theory. There our visible universe is one of many universes. The other universes can be invisible because their electrons and quarks are different sizes. And that thing makes those other universes invisible to us.  Another hypothesis is that the hypothetical other universes send radiation that radiation from our universe pushes away. Things like invisible 9th. planet causes ideas that maybe there is another universe in our universe. The thing that makes the mysterious dark matter interesting is that. The dark matter can form structures that can be similar to visible material. But those structures are not visible.  The multiverse theory is not new. The thing in that theory is that there are multiple universes at this moment

The neuroscientists get a new tool, the 1400 terabyte model of human brains.

"Six layers of excitatory neurons color-coded by depth. Credit: Google Research and Lichtman Lab" (SciteechDaily, Harvard and Google Neuroscience Breakthrough: Intricately Detailed 1,400 Terabyte 3D Brain Map) Harvard and Google created the first comprehensive model of human brains. The new computer model consists of 1400 terabytes of data. That thing would be the model. That consists comprehensive dataset about axons and their connections. And that model is the path to the new models or the human brain's digital twins.  The digital twin of human brains can mean the AI-based digital model. That consists of data about the blood vessels and neural connections. However, the more advanced models can simulate electric and chemical interactions in the human brain.  This project was impossible without AI. That can collect the dataset for that model. The human brain is one of the most complicated structures and interactions between neurotransmitters, axons, and the electrochemica

Nano-acoustic systems make new types of acoustic observation systems possible.

' Acoustic diamonds are a new tool in acoustics.  Another way to make very accurate soundwaves is to take a frame of 2D materials like graphene square there is a hole. And then electrons or laser beams can make that structure resonate. Another way is to use the electromagnetic field that resonates with the frame and turns electromagnetic energy into an oscillation in the frame.  Nano-acoustic systems can be the next tool for researching the human body. The new sound-wave-based systems make it possible to see individual cells. Those soundwave-based systems or nano-sonars are tools that can have bigger accuracy. Than ever before. The nano-sonar can use nanodiamonds or nanotubes as so-called nano-LRAD systems that send coherent sound waves to the target. In nanotube-based systems, the nanotube can be in the nanodiamond.  The term acoustic diamond means a diamond whose system oscillates. The system can create oscillation sending acoustic or electromagnetic waves to the diamond. Diamond