Skip to main content

Myrkkykasveja koskevaa tietoa voidaan helposti käyttää myös väärin

"Sokrateen Kuolema"
Jacques-Luis David
(1787)

Kasveihin liittyy paljon asioita, joista puhutaan hyvin hiljaa. Ja esimerkiksi kun Sokrates aikoinaan otti mykkymaljan, niin joidenkin ihmisten mielestä hän ei oikeastaan saanut viiniä, koska tuolloin hän olisi voinut kaataa maljansa pois. Hän ei ehkä huomannut sitä, että tuo kammottava Myrkkykatko annettiin hänelle ehkä raparperikiisselin muodossa, ja siksi hän ei osannut pelätä tuota myrkkyä. Eli kun Sokrates sai tuomionsa, niin tietenkin hän oli tietoinen siitä, että hänet aiottiin myrkyttää, joten tietenkin hän arveli myrkyn olevan viinipikarissa, eikä sitä että se oli laitettu ehkä kiisselin sekaan. CIA:n laboratorio on kuuluisa siitä, että sen sisällä innovoidaan kaikenlaista “mukavaa”, eli laitteita joilla ihminen voidaan eliminoida huomaamattomasti ja tehokkaasti.


Kyseisen tutkimuksen tarkoitus on tuoda ihmisille turvaa hyvin ovelia rikollisia vastaan. Mutta samalla tuota tekniikkaa käytetään myös “Operation Mongoosen” kaltaisissa ohjelmissa, joissa tappaja ei saa jäädä tuosta operaatiosta kiinni, joten silloin tietenkin olisi helppoa sujauttaa tuollaista jättiukonputken myrkkyä esimerkiksi deodorantti-purkkiin, jolloin se voisi muodostaa äärettömän vaarallisen “kemiallisen mace:n”, ja tuohon purkkiin voidaan tietenkin liittää myös voimakas UV-LED, millä tuo kemikaali sitten aktivoidaan, tai sitten tuon operaattorin pitää vain suunnata uhrin kasvoihin sellainen taskulamppu, mitä käytetään esimerkiksi sormenjälkien etsimisessä.


Eli tuolloin kemikaalin aktivointi tapahtuu suuntaamalla kohteeseen UV-valoa. Kyseiseen kemikaaliin voidaan liittää myös esimerkiksi botuliinia, joka sitten joutuu noiden haavaumien kautta verenkiertoon, ja se sitten riittää kohteen surmaamiseen.  Tuollaisten ihmisten mielestä on erittäin helppoa ottaa esimerkiksi jättiukonputken varsi, käyttää sitä moulinexissa sekä sitten kastaa esimerkiksi joku rätti  tähän “mehuun”, ja sitten käyttää kyseistä rättiä siivoojan käsineen kanssa kemiallisena nyrkkirautana, tai sitten suihkuttaa tuota erittäin vaarallista kemikaalia kohteen päälle esimerkiksi suihkepullolla.


Kun tuon kasvin sisältämä kemikaali joutuu ihmisen iholle, niin se aktivoituu UV-säteilyn vaikutuksesta, ja aiheuttaa erittäin pahan palovammaa muistuttavan jäljen, joka sitten saattaa aiheuttaa vakavan myrkytyksen. Joskus olen kuullut sellaisia kauhutarinoita, että jossain diktatuurimaissa vankeja olisi hallittu tuolla myrkyllä, eli heidän iholleen olisi päästetty tuon kasvin mehua, jolloin he eivät olisi voineet sitten kävellä ollenkaan ulkona. Tuossa tarinassa, mikä on peräisin joidenkin mukaan Stalinin Neuvostoliitosta tai toisten mukaan “tekijämiehenä” on ollut joku Irakilainen, Saudiarabialainen tai Syyrialainen upseeri, joka olisi ruiskuttanut mielenosoittajia sellaisella vedellä, mihin olisi lisätty tuon kasvin myrkkyä, ja tämä tietenkin aiheuttaa uhrille vakavia palovammoja. Kyseinen myrkky voidaan aktivoida normaaleilla UV-lampuilla, joten vuorokauden- tai vuodenaika ei kuitenkaan ole mikään este tällaisen kauhean aseen käytölle.


Tuollaisia ajatuksia ajattelee varmasti moni erikoisjoukkojen komentaja, kun hän suunnittelee esimerkiksi valtion vihollisten torjuntaa. Kun puhutaan siitä kuinka vaarallista tällainen kemikaali oikeastaan on, niin silloin voidaan ajatella tilanne, missä joku sitten täyttää tällaisella “mehulla” esimerkiksi maataloudessa käytettävän myrkytyskoneen säiliön, ja sitten käyttäisi sitä kuin jossain 007-elokuvassa. Kun ihminen haluaa tehdä toiselle pahaa, niin silloin hän varmasti ajattelee jotain tällaista tapaa, ja joskus olen miettinyt esimerkiksi sitä, että onko joku sitten vaikkapa laittanut tällaista myrkkyä jonkun narkomaanin piikkiin, tai muuten suihkuttanut tuota solumyrkkyä ihmisten kasvoille.


Tuolloin ajattelen tilanteita, missä toisen henkilön kasvot ovat jostain syystä tuhoutuneet ilman mitään sen kummallisempaa syytä. Kun puhutaan oudoista kuolintapauksista, jotka liittyvät laaja-alaiseen solukkojen tuhoutumiseen, niin silloin tulee välillä mieleen sellainen asia, että onko tuollaista melko helposti hankittavissa olevaa kemikaalia sitten käytetty narkomaanien surmaamiseen jossain päin maailmaa. Mieleeni tulee nimittäin eräissä maissa tapahtuneet oudot streptokokki-epidemiat, mitkä ovat johtaneet raajojen amputoimiseen että myös henkilöiden kuolemaan, ja silloin olen joskus ajatellut, että tällaista solumyrkkyä on saatettu lisätä esimerkiksi narkomaanien käyttämiin nestemäisiin huumeisiin.


Tuon solumyrkyn teho on todella kova, ja sen vaikutus on sellainen, että tuo haavauma ei kovin helposti parane, joten kyseiseen haavaan voi sitten tulla myös hyvin vakava bakteeritulehdus. Toisten tarinoiden mukaan taas tämän kasvin myrkkyä tuottava geeni olisi jossain maailman salaisessa laboratoriossa siirretty streptokokiin, joka sitten on muuttunut erittäin vaaralliseksi. Kun ihmiset kohtaavat jättiukonputken, niin heille kyllä pitäisi kertoa, että tuon kasvin aiheuttama palovamma on paljon pahempi kuin ns. “oikea palovamma”.


Koska sen aiheuttaa kemikaali, niin silloin tietenkään normaali palovamman hoito ei ole riittävä, vaan aina pitää myrkytyskeskukseen soittaa tuosta tapauksesta. On olemassa ihmisiä, jotka eivät ajattele mitä he sitten oikeastaan tekevät, kun he alkavat pelleillä joidenkin kasvien kanssa. Ja jos ihmisille ei kerrota sitä, mitä tällaiset kasvit voivat tehdä, niin silloin joku voi saada päähänsä tehdä esimerkiksi jostain jättiukonputken kaltaisesta sarjakukkaisesta kasvista esimerkiksi raparperikeittoa, jolloin seurauksena on erittäin vakava myrkytystila. Joten tuollaisten kasvien vaarallisuudesta tiedottaminen varmasti auttaa pelastamaan ihmishenkiä, mutta se voi altistaa ihmisiä tuollaisen tiedon väärinkäytölle.

https://vapaaverkkojulkaiseminen.blogspot.fi/

Comments

Popular posts from this blog

There is a suggestion that dark matter may have deformed another universe.

The researchers suggest that dark matter is the deformed dark universe. Or in the most exciting theories, dark matter is the dark universe inside our universe. In that theory dark matter is entangled with the visible material. That theory is taken from the multiverse theory. There our visible universe is one of many universes. The other universes can be invisible because their electrons and quarks are different sizes. And that thing makes those other universes invisible to us.  Another hypothesis is that the hypothetical other universes send radiation that radiation from our universe pushes away. Things like invisible 9th. planet causes ideas that maybe there is another universe in our universe. The thing that makes the mysterious dark matter interesting is that. The dark matter can form structures that can be similar to visible material. But those structures are not visible.  The multiverse theory is not new. The thing in that theory is that there are multiple universes at this moment

The neuroscientists get a new tool, the 1400 terabyte model of human brains.

"Six layers of excitatory neurons color-coded by depth. Credit: Google Research and Lichtman Lab" (SciteechDaily, Harvard and Google Neuroscience Breakthrough: Intricately Detailed 1,400 Terabyte 3D Brain Map) Harvard and Google created the first comprehensive model of human brains. The new computer model consists of 1400 terabytes of data. That thing would be the model. That consists comprehensive dataset about axons and their connections. And that model is the path to the new models or the human brain's digital twins.  The digital twin of human brains can mean the AI-based digital model. That consists of data about the blood vessels and neural connections. However, the more advanced models can simulate electric and chemical interactions in the human brain.  This project was impossible without AI. That can collect the dataset for that model. The human brain is one of the most complicated structures and interactions between neurotransmitters, axons, and the electrochemica

Nano-acoustic systems make new types of acoustic observation systems possible.

' Acoustic diamonds are a new tool in acoustics.  Another way to make very accurate soundwaves is to take a frame of 2D materials like graphene square there is a hole. And then electrons or laser beams can make that structure resonate. Another way is to use the electromagnetic field that resonates with the frame and turns electromagnetic energy into an oscillation in the frame.  Nano-acoustic systems can be the next tool for researching the human body. The new sound-wave-based systems make it possible to see individual cells. Those soundwave-based systems or nano-sonars are tools that can have bigger accuracy. Than ever before. The nano-sonar can use nanodiamonds or nanotubes as so-called nano-LRAD systems that send coherent sound waves to the target. In nanotube-based systems, the nanotube can be in the nanodiamond.  The term acoustic diamond means a diamond whose system oscillates. The system can create oscillation sending acoustic or electromagnetic waves to the diamond. Diamond